top of page

IMPRESSZUM

DTZ Szerviz Közvetítő Kft.
Székhely (posta/ számlázási cím): H-2724 Újlengyel, Határ út 12.
Telefon (HU): +36 70 36 00 00 4

E-Mail: info@mindenamideutz.hu
Internet: www.mindenamideutz.hu

A képviseletre jogosult: Fit Marinel

Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbórósága
 

DTZ Szerviz Közvetítő Kft.

Cégjegyzékszám: 13-09-200124
Európai Egyedi Azonosító: HUOCCSZ.13-09-200124

A cég adószáma: 26754761-2-13
Közösségi adószám: HU26754761

A tartalomért felelős: DTZ Szerviz Közvetítő Kft.

Felelősségi nyilatkozat

Szerző jog és képforrás
Az oldalak reprodukálása eltérő rendelkezés hiányában, a forrás megjelölése esetén engedélyezett. Amennyiben a szöveges és multimédiás információk (hang, kép, szoftver stb.) reprodukálása vagy felhasználása előzetes engedélyhez kötött, az ilyen engedély felülírja az előbb említett általános engedélyt, és abban egyértelműen feltüntetik a használatra vonatkozó esetleges korlátozásokat.


Felelősségi nyilatkozat

A DTZ Szerviz Közvetítő Kft. weboldalának célja, hogy a nyilvánosság jobban hozzáférjen a tevékenységeire vonatkozó információkhoz. Szándékunk az, hogy pontos és naprakész információkat nyújtsunk. Mindent megteszünk azért, hogy a felénk jelzett hibákat kijavítsuk. Mindemellett a DTZ Szerviz Közvetítő Kft. semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az oldalon megjelent információkért.

Ezek az információk:

  • általános jellegűek és nem vonatkoznak egyetlen természetes vagy jogi személy konkrét helyzetére sem;

  • nem feltétlenül teljes, átfogó, pontos vagy naprakész információk;

  • időnként olyan külső honlapok felé irányíthatnak, amelyek felett a DTZ Szerviz Közvetítő Kft. nem rendelkezik ellenőrzési joggal, és amelyeket illetően a DTZ Szerviz Közvetítő Kft. semmiféle felelősséget nem vállal;

  • nem minősülnek szakmai vagy jogi tanácsadásnak.

Kérjük, vegye figyelembe: lehetetlen biztosítani azt, hogy egy online dokumentum pontosan tükrözzön egy hivatalosan elfogadott jogszabályt.

Mindent elkövetünk, hogy csökkentsük a technikai hibákból eredő kellemetlenségeket. Előfordulhat azonban, hogy a honlapunkon megjelent egyes adatokat vagy információkat nem hibamentes fájlban vagy formátumban hozták létre vagy szerkesztették, így nem tudjuk biztosítani, hogy ilyen jellegű problémák miatt ne kelljen megszakítani szolgáltatásunkat, vagy hogy e problémák más módon ne befolyásolják azt. A DTZ Szerviz Közvetítő Kft. az e honlap használatából vagy más, e honlap által javasolt külső honlap használatából eredő ilyen jellegű problémákért semmilyen felelősséget nem vállal.

E felelősségi nyilatkozatnak nem célja, hogy a hatályos nemzeti jogszabályok által előírtaktól eltérő módon korlátozza a DTZ Szerviz Közvetítő Kft. felelősségét, vagy hogy kizárja annak felelősségét olyan ügyekben, melyekért az említett. jogszabályok értelmében felelősségre vonható.

Kérjük, olvassa el az adatvédelmi politikánkat is.

bottom of page